Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Balerin Anaokulu Oyunları: Eğlenceli ve Eğitici Bir Macera

Balerin Anaokulu Oyunları, Android uygulamasıdır ve Family Play Ltd tarafından geliştirilmiştir. 5 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmış ücretsiz bir eğitim oyunudur. Uygulama, sayı tanıma, eşleştirme, karşılaştırma, yazma ve desenler gibi temel anaokulu becerilerini öğreten 12 etkileşimli oyun içermektedir. Oyunun zorlayıcı matematik kavramları, erken çocukluk okuryazarlığını geliştirmek için tasarlanmıştır.

Uygulama, balerin dansçıları, profesyonel anlatımı ve eğlenceli müziği ile büyüleyici bir performans sunmaktadır. Oyun, çocukların aynı anda öğrenmelerini ve oynamalarını teşvik etmektedir. Uygulama, matematik becerilerini geliştirmeyi ve anaokulu çocuklarının ileri düşünme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Ebeveynler, geri bildirim, yorum ve önerilerde bulunmak için uygulamanın topluluğuna katılabilirler. Ayrıca, geliştiricinin en son güncellemeleri, yarışmaları ve ücretsiz hediyeleri için Facebook ve Twitter hesaplarını takip edebilirler.

Genel olarak, Balerin Anaokulu Oyunları, çocuklar için etkileşimli ve eğlenceli bir deneyim sunan harika bir öğrenme uygulamasıdır. Çocuklarının eğlenirken temel anaokulu becerilerini öğrenmelerini isteyen ebeveynler için mükemmeldir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Ballerina Kindergarten Games Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 3.40

(0)
  • Güvenlik Durumu

Ballerina Kindergarten Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Ballerina Kindergarten Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam